Bosch KGN49XL30U - Инструкция по эксплуатации - Страница 72

Холодильник Bosch KGN49XL30U - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 101
Загружаем инструкцию
background image

sl

72

Hladilni prostor

Hladilni prostor je idealni shranjevalni 

prostor za meso, mesne izdelke, ribe, 

mle

č

ne izdelke, jajca, gotove jedi in 

peciva.

Na kaj morate biti pozorni pri 

hrambi živil

V aparatu hranite vedno sveža 

in nepoškodovana živila. Tako bosta 

kakovost in svežina živil dalj 

č

asa 

ohranjena.

Pri gotovih jedeh in polnjenih živilih 

pazite zmeraj na proizvajal

č

ev 

minimalni rok trajanja ali datum, do 

katerega je treba živilo uporabiti.

Da bi ohranili aromo, barvo in svežino, 

živila hranite dobro zapakirana ali 

pokrita. Tako boste tudi prepre

č

ili 

prenos okusov in spremembo barve 

plasti

č

nih delov v hladilnem prostoru.

Pustite tople jedi in pija

č

e, da 

se ohladijo izven aparata in jih šele 

takrat dajte v aparat.

Napotek

Odprtin za odvod zraka ne smete 

blokirati z živili, da ne bi onemogo

č

ili 

zra

č

nega obtoka. Živila, ki ste jih odložili 

neposredno pred odprtino za izhod 

zraka, lahko zamrznejo zaradi 

izhajajo

č

ega hladnega zraka.

Obrnite pozornost na obmo

č

ja 

hladu v hladilnem prostoru

S kroženjem zraka v hladilnem prostoru 

nastanejo razli

č

na obmo

č

ja hladu:

Najhladnejše obmo

č

je se nahaja 

v zgornjem delu hladilnega prostora.

Napotek

V najhladnejšem obmo

č

ju shranjujte 

ob

č

utljiva živila (npr. ribe, klobase, 

meso).

Najtoplejše obmo

č

je je pri vratih 

spodaj in v predalu za zelenjavo. 

Napotek

V najtoplejšem obmo

č

ju hranite npr. 

trde sire in maslo. Sir lahko še naprej 

razvija svoj okus, maslo pa ostane 

dovolj mehko za mazanje.

Predal za zelenjavo

Slika 

!

/9

Pri visoki vlažnosti ostane listnata 

zelenjava dlje 

č

asa sveža. Drugo 

zelenjavo in sadje shranjujte pri nekaj 

nižji vlažnosti.
Koli

č

ina vlage v predalu za zelenjavo je 

odvisna od koli

č

ine v predalu shranjene 

zelenjave.

Napotek

Previsoka vlažnost lahko vodi do tvorbe 

kapljic in s tem k gnitju zelenjave.

Zamrzovalni prostor

Zamrzovalni prostor 

uporabljajte

Za odlaganje globoko zamrznjenih 

jedi.

Za pripravo kockic ledu.

Za zamrzovanje živil.

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Bosch KGN49XL30U?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"