Bosch KDN 56SQ40N - Инструкция по эксплуатации - Страница 16

Холодильник Bosch KDN 56SQ40N - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 77
Загружаем инструкцию
background image

en

16

Freezing fresh food

Freeze fresh and undamaged food only.
To retain the best possible nutritional 
value, flavour and colour, vegetables 
should be blanched before freezing. 
Aubergines, peppers, zucchini and 
asparagus do not require blanching.
Literature on freezing and blanching 
can be found in bookshops.

Note

Keep food which is to be frozen away 
from food which is already frozen.

The following foods are suitable for 
freezing: 
Cakes and pastries, fish and seafood, 
meat, game, poultry, vegetables, fruit, 
herbs, eggs without shells, dairy 
products such as cheese, butter and 
quark, ready meals and leftovers such 
as soups, stews, cooked meat and 
fish, potato dishes, soufflés and 
desserts.

The following foods are not suitable 
for freezing: 
Types of vegetables, which are usually 
consumed raw, such as lettuce or 
radishes, eggs in shells, grapes, 
whole apples, pears and peaches, 
hard-boiled eggs, yoghurt, soured 
milk, sour cream, crème fraîche and 
mayonnaise.

Packing frozen food

To prevent food from losing its flavour 
or drying out, place in airtight containers.
1. Place food in packaging.
2. Remove air.
3. Seal the wrapping.
4. Label packaging with contents 

and date of freezing.

Suitable packaging:

Plastic film, tubular film 
made of polyethylene, aluminium foil, 
freezer containers. 
These products are available 
from specialist outlets.

Unsuitable packaging:

Wrapping paper, greaseproof paper, 
cellophane, bin liners and used 
shopping bags.

Items suitable for sealing packaged 

food:

Rubber bands, plastic clips, string, cold-
resistant adhesive tape, etc.
Bags and tubular film 
made of polyethylene can be sealed 
with a film heat sealer.

Shelf life of frozen food

Storage duration depends on the type 
of food.

At a temperature of -18 °C:

Fish, sausage, ready meals and cakes 
and pastries:
up to 6 months

Cheese, poultry and meat:
up to 8 months

Vegetables and fruit:
up to 12 months

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Bosch KDN 56SQ40N?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"