Scarlett SL-1525 - Инструкция по эксплуатации - Страница 4

Хлебопечки Scarlett SL-1525 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 38
Загружаем инструкцию
background image

IM009 

www.scarlett-europe.com

  

 

SL-1525 

  Do not put anything on the breadmaker. Do not shut off the venting holes. 
  Do not put the breadmaker into the cupboard. For normal operation of the breadmaker, provide free space for 

ventilation: at least: 20 cm above, 10 cm at the rear and at least 5 cm on each side. 

  Before starting it for the first time, wipe the baking pan, the kneading blade, the inside and outside parts of the 

breadmaker with a wet cloth. Remove the protective film from the control panel. 

OPERATION 

  Plug the breadmaker into a power outlet. 
  Place the ingredients into the breadmaker (according to the recipe) and close the lid. 

MENU KEY 

  Select the desired baking program. The LCD-display will indicate the program number and the baking time 

corresponding to the program. 

  Attention: a beep must sound every time you press a key.  

CRUST COLOUR 

 

  The crust colour option enables to select light, medium or dark crust. 

  Press the key 

 one, two or three times for light, medium or dark crust respectively. The LCD-display will 

indicate an arrow which shows the chosen crust colour. 

 

LOAF SIZE  

  This function enables to set the weight of a baked loaf. A small loaf weighs 500g, a big loaf weighs 750g.   
  Press the    key one or two times for a small or big loaf respectively.  
  The LCD-display will indicate an arrow which shows the chosen loaf size. 
  ATTENTION: The breadmaker will bake a big loaf by default. 
  ATTENTION: You can not select the loaf size for programs 7-12. 

  START/STOP KEY 

  To start/stop the breadmaker or reset the chosen option press the START/STOP key. 
  To complete the operation or reset the parameters hold the key for 2 seconds until you hear a long beep. 
  ATTENTION: Do not press the START/STOP key if you want to control the state of the breadmaker. To control 

the baking process, use the viewing window on the lid. 

PROGRAM NUMBER 

  The program number is indicated in the upper left corner of the LCD-display. 

MEMORY FUNCTION 

  In case of power failure for over 10 minutes, the breadmaker will continue the chosen program from the moment 

of power failure. 

BAKING PROGRAM 

  To select the necessary program press the MENU key.

 

Baking program 1. Basic 

  This mode is used for white or mixed bread. Rye or wheat flour is used for this kind of bread. The loaf is light and 

compact. For ingredients see the table at the end of the manual.

 

Baking program 2. French  

  This mode is used to bake light, puffed wheat bread with a crisp. The loaf is light and compact. For ingredients 

see the table at the end of the manual.

 

Baking program 3. Whole wheat 

  This mode is used for baking coarse bread. In this mode dough kneading and rising takes more time. The loaf is 

heavy and compact. For ingredients see the table at the end of the manual.

 

Baking program 4. Quick 

  This mode is used for baking bread with soda or yeast. The loaf is light and compact. For ingredients see the 

table at the end of the manual.

 

Baking program 5. Sweet 

  This mode is used for baking bread with different sweet supplements, such as fruit juice, nut paste, dried fruit, 

chocolate or sugar. In this mode rising takes more time, and as a result bread is light and puffed. For ingredients 
see the table at the end of the manual. 

Baking program 6. Ultra fast 

  This mode is used for baking diet-bread. In this mode dough kneading, rising and baking processes are 

МШЧЬТНОЫКЛХв ЫОНЮМОН КЧН НШЧ’Э ЭКФО ЦЮМС ЭТЦО. ůЬ К ЫОЬЮХЭ ЭСО ЛЫОКН ТЬ ЭСО ЦШЬЭ МШКЫЬ

e of the 12 possible 

modes. For ingredients see the table at the end of the manual. 

Baking program 7. Dessert 

  This mode is used for pastry. The pastry is light and compact. For ingredients see the table at the end of the 

manual. 

 
 

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Scarlett SL-1525?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"