Vitek VT-2630 - Инструкция по эксплуатации - Страница 5

Грили Vitek VT-2630 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 28
Загружаем инструкцию
background image

5

ENGLISH          

 •

When  the  frying  plates  reach  the  required 
temperature, the indicator (8) will go out and 
you can start cooking.

 •

Take  the  handle  (1),  press  the  lock  (2)  and 
open the grill.

 •

Carefully  put  the  products  on  the  lower  fry-
ing  plate  (4).  Avoid  getting  burns  by  splash-
ing liquids or fat.

 •

You can use the unit as a griddle plate. To do 
this take the upper frying plate (3) by the han-
dle (1), move it down on the products.

Attention! During the operation the frying plates 
and the unit body heat up strongly; do not touch 
hot surfaces to avoid burns.
Do not touch the unit body with bare hands. Use 
the thermal protective kitchen tools.

 •

After the products are ready, lift the upper fry-
ing plate (3) by the handle (1).

 •

Put  the  prepared  products  into  an  appropri-
ate dish; use wooden or heat-resistant plastic 
kitchen tools to remove the products.

 •

When using the grill for the second time move 
the  upper  frying  plate  (3)  down  on  the  lower 
one  (4),  wait  until  the  plates  reach  the  pre-
set  temperature  and  then  you  can  continue 
cooking.

Note: - During the operation the indicator (8) will 
go out and light up again periodically, indicating 
the heating element switching on and off. 

Using the grill as an open cooking unit.

AT TENTION! Open the grill before plugging it in.

 •

Take  the  handle  (1),  press  the  lock  (2)  and 
open the grill.

 •

Make sure that the fat container (5) is installed 
to its place.

 •

Cook the products on two frying plates.

 •

After  you  finish  cooking,  set  the  knob  (7)  to 
the position «OFF» and unplug the unit.

 •

Before  cleaning  the  unit  wait  until  it  cools 
down completely.

AT TENTION!

 •

Do  not  switch  the  grill  on  without  the  remov-
able frying plates (3, 4) installed.

 •

Always  install  the  fat  container  (5)  during 
cooking.

 •

While  the  frying  plates  (3,  4)  are  heating 
up,  do  not  open  the  grill,  the  frying  plates 
heat  up  quicker  and  more  evenly  in  closed 
position.

 •

Be  careful:  -  the  grill  body  heats  up  strongly 
during  the  operation.  To  avoid  burns  do  not 

touch hot surfaces, open the grill only by the 
handle (1).

 •

Be careful and beware of hot steam emission 
from gaps between the frying plates (3, 4).

 •

Keep your hands and other open parts of your 
body away from the frying plates (3, 4).

 •

Do  not  use  the  grill  for  defrosting  and  cook-
ing frozen food.

 •

Do not cook meat with large bones.

 •

Frying time depends on the products used.

 •

Before  eating  make  sure  that  the  food  is 
cooked through.

 •

Take  the  products  out  of  the  grill  right  after 
cooking;  keeping  products  in  the  operating 
unit for a long time can cause their burning.

 •

Never  use  sharp  metal  objects  to  take  the 
cooked  food  out,  as  they  can  damage  the 
non-stick  coating  of  the  frying  plates  (3,  4). 
Always  use  plastic  or  wooden  kitchen  tools 
suitable for non-stick coatings.

CLEANING AND MAINTENANCE

– 

Clean the grill after every use.

– 

After you finish using the grill, set the knob (7) 
to the position «OFF» and unplug the unit.

– 

Open  the  frying  plates  (3,  4)  and  let  the  unit 
cool down to room temperature.

– 

Consequently  remove  the  frying  plates  (3,  4) 
pressing the locks (9, 10).

– 

Remove  the  remaining  food  from  the  frying 
plates (3, 4), wash the frying plates (3, 4) with 
warm water and neutral detergent, rinse them 
and then dry thoroughly.

– 

Clean the grill body with a soft, slightly damp 
cloth and then wipe it dry.

– 

Pour out the fat from the fat container (5), wash 
the container (5) with warm water and neutral 
detergent, rinse and then dry it thoroughly.

– 

Install  the  frying  plates  (3,  4)  back  to  theirs 
places;  to  do  this,  match  the  ledges  on 
the  frying  plates  (3,  4)  with  the  grooves  on 
the  rear  locks  and  press  alternately  on  the 
front  part  of  the  frying  plates  (3,  4)  until  the 
locks (9, 10) clicking.

– 

Do not use abrasives, solvents or metal sponges 
for cleaning the frying plates (3, 4) and the grill 
body, as they can damage the non-stick coating 
or the outer surface of the grill body.

– 

Never immerse the grill, power cord and cord 
plug into water!

AT TENTION!  To  avoid  electric  shock,  do  not 
immerse the unit into water or any other liquids.

IM VT-2630.indd   5

7/4/19   12:10 PM

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Vitek VT-2630?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"