Zanussi ZOB 282 CC - Инструкция по эксплуатации - Страница 59

Духовые шкафы Zanussi ZOB 282 CC - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 68
Загружаем инструкцию
background image

Užito

č

né rady a tipy

Varovanie

  Po

č

as pe

č

enia a grilovania

nechávajte vždy dvierka rúry zatvorené.

Plech na pe

č

enie, peká

č

e a pod. nikdy nekla

ď

te

priamo na dno rúry, aby ste predišli poškodeniu

smaltu rúry.

Pri vyberaní alebo inštalácii príslušenstva dávajte
pozor, aby ste nepoškodili smalt rúry.

• Rúra má k dispozícii štyri zasúvacie úrovne. Zasú-

vacie úrovne po

č

ítajte od dna rúry.

• Môžete položi  dve rôzne jedlá na dve úrovne sú-

č

asne. Použite zásuvné úrovne 1 a 3.

• Rúra je vybavená špeciálnym systémom, pomocou

ktorého v nej cirkuluje vzduch a nepretržite recykluje
paru. Systém umož

ň

uje piec  jedlá v prostredí s pa-

rou a udržiava  ich š avnaté a mäkké vnútri a chrum-
kavé zvonku. Skracuje sa tým doba pe

č

enia a zni-

žuje spotreba energie na minimum.

• Vlhkos  môže vnútri spotrebi

č

a kondenzova  na

sklenených dvierkach. Je to normálne. Pri otváraní
dvierok po

č

as pe

č

enia vždy ustúpte. Aby sa tvorba

skondenzovanej vody znížila, zapnite rúru 10 minút
pred pe

č

ením.

• Po použití spotrebi

č

a skondenzovanú vodu poutie-

rajte.

Pe

č

enie kolá

č

ov

• Najvhodnejšou teplotou na pe

č

enie kolá

č

ov je te-

plota od 150 °C do 200 °C.

• Rúru predohrejte po

č

as približne 10 minút pred pe-

č

ením.

• Dvierka rúry neotvárajte pred uplynutím 3/4 nasta-

venej doby pe

č

enia.

• Pri použití dvoch plechov na pe

č

enie sú

č

asne ne-

chajte medzi nimi jednu zásuvnú úrove

ň

 prázdnu.

Pe

č

enie mäsa a rýb

• Nepe

č

te mäso s hmotnos ou nižšou ako 1 kg. Pri

pe

č

ení ve

ľ

mi malých kúskov sa mäso ve

ľ

mi vysuší.

• Aby ste dosiahli, že 

č

ervené mäso bude po upe

č

ení

prepe

č

né zvonku a š avnaté vnútri, nastavte teplotu

pe

č

enia na 200 °C-250 °C.

• Pri  pe

č

ení bieleho mäsa, hydiny a rýb nastavte te-

plotu na 150°C-175°C.

• Pri  pe

č

ení ve

ľ

mi mastných jedál používajte nádobu

na odkvapkávanie tuku, predídete tým tvorbe neod-
stránite

ľ

ných mastných škv

ŕ

n.

• Pred krájaním mäsa ho nechajte približne 15 minút

odstá , aby z neho neunikala š ava.

• Aby ste pri pe

č

ení mäsa predišli nadmerného dy-

meniu v rúre, do nádoby na odkvapkávanie tuku pri-
lejte trochu vody. Aby ste predišli kondenzácii dymu,
prilejte vodu vždy, ke

ď

 sa odparí.

 

59

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Zanussi ZOB 282 CC?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"