Smeg F608SN - Инструкция по эксплуатации - Страница 14

Духовые шкафы Smeg F608SN - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 30
Загружаем инструкцию
background image

Instructions for the user

46

8.1

Cooking advice and instructions

8.1.1 General advice

For cooking on several levels, we recommend using a fan-assisted function 

(

 

 )

 to achieve uniform cooking at all heights.

In general, it is not possible to shorten the cooking times by increasing the
temperature (the food could be well-cooked on the outside and undercooked on
the inside).

8.1.2 Advice for cooking meat

Cooking times, especially for meat, vary according to the thickness and quality
of the food and to consumer taste.
We recommend using a meat thermometer for meat when roasting it.
Alternatively, simply press on the roast with a spoon: if it is hard, it is ready; if
not, it needs another few minutes cooking.

8.1.3 Advice for cooking desserts and biscuits

•  Use dark metal moulds for desserts: they help to absorb the heat better.
•  The temperature and the cooking duration depend on the quality and

consistency of the dough.

•  Check whether the dessert is cooked all the way through: at the end of the

cooking time, put a toothpick into the highest point of the dessert. If the
dough does not stick to the toothpick, the dessert is cooked.

•  If the dessert collapses when it comes out of the oven, on the next occasion

reduce the set temperature by about 10°C, selecting a longer cooking time if
necessary.

8.1.4 Advice for defrosting and proving

•  We recommend positioning frozen foods in a lidless container on the first

runner of the oven.

•  The food must be defrosted without its wrapping.
•  Lay out the foodstuffs to be defrosted evenly, not overlapping.
•  When defrosting meat, we recommend using a rack positioned on the

second runner with the food on it and a tray positioned on the first runner. In
this way, the liquid from the defrosting food drains away from the food.

•  The most delicate parts can be covered with aluminium foil.
•  For successful proving, a container of water should be placed in the bottom

of the oven.

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Smeg F608SN?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"