Simfer B4EM16012 - Инструкция по эксплуатации - Страница 33

Духовые шкафы Simfer B4EM16012 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 71
Загружаем инструкцию
background image

33

Problem

Possible Cause

What to Do

Water dripping.

Water or steam may generate under 
certain conditions depending on 
the food being cooked. This is 

 

 

not a fault of the appliance.

Let the oven cool down and than 
wipe dry with a cloth.

Steam coming out from a crack on 
oven door.

Water remaining inside the oven.

The cooling fan continues to operate 

after cooking is finished.

The fan operates for a certain period 
for ventilation of internal cavity of 
the oven. 

This is not a fault of the appliance; 
therefore you don’t have to worry.

Oven does not heat.

Oven door is open.

Close the door and restart.

Oven controls not correctly adjusted.

Read the section regarding operation 
of the oven and reset the oven.

Fuse tripped or circuit breaker 
turned off.

Replace the fuse or reset the circuit 
breaker. If this is repeating frequently, 
call an electrician.

Smoke coming out during operation.

When operating the oven for the 

first time

Smoke comes out from the heaters. 
This is not a fault. After 2-3 cycles, 
there will be no more smoke.

Food on heater.

Let the oven to cool down and 
clean food residues from the 
ground of the oven and surface of 
upper heater.

When operating the oven burnt or 
plastic odour coming out.

Plastic or other not heat resistant 
accessories are being used inside 
the oven.

At high temperatures, use suitable 
glassware accessories.

Oven does not cook well.

Oven door is opened frequently 
during cooking.

Do not open oven door frequently, if 
the food you are cooking does not 
require turning. If you open the 
door frequently internal temperature 
drops and therefore cooking result 

will be influenced.

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Simfer B4EM16012?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"