Kuppersberg FH 911 B - Инструкция по эксплуатации - Страница 12

Духовые шкафы Kuppersberg FH 911 B - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 52
Загружаем инструкцию
background image

12

ENGLISH

Built-in ovens

TECHNICAL PASSPORT

F U N CT I O N  D E S C R I P T I O N

Static:

 

heat, 

coming 

simultaneously  from  above 

and  from  below,  makes  this  system 

suitable for cooking particular types of 
food.

Traditional cooking, also called 

static, is suitable for cooking only one 

dish  at  a  time.  Ideal  for  any  type  of 
roast, bread, stuffed cakes, it is however 
particularly  suitable  for  fatty  meats 

such as goose and duck.

Bottom up: 

the  heat  coming  only 

from  the  bottom  is  used  to 

complete  the  cooking  of  foods  that 
require  a  higher  basic  temperature, 
without  affecting  their  browning.  Ideal 
for  sweet  or  savoury  tarts,  pies  and 

pizzas.

Top down: 

the  heat  coming  only 

from  above  is  used  to  complete 

the  cooking  of  foods  that  require  more 

cooking on the top.

Grill: 

the  heat  deriving  from  the 

grill  element  allows  excellent 

grilling results to be obtained, especially 

with  medium  thickness/thin  cuts  of 
meats. This function allows the uniform 
grilling  of  large  quantities  of  food, 
especially  meat,  but  also  vegetables 
and fish.

Top down+ Grill:

 this function 

combines  the  top  down  function 

and the grill function into one.

Ventilated grill: 

the air produced 

by  the  fan  softens  the  decisive 

heat  wave  generated  by  the  grill, 
allowing  optimal  grilling  even  for  very 
thick foods. Ideal for large cuts of meat.

Ventilated static: 

operation of the 

fan,  combined  with  traditional 

cooking,  ensures  uniform  cooking  even 
with  complex  recipes.  Ideal  for  biscuits 
and  cakes,  even  cooked  simultaneously 
on  multiple  levels.  (For  multi-level 
cooking  it  is  advisable  to  use  the  2nd 
and 4th shelves)

F U N CT I O N  D E S C R I P T I O N

Turbo:

  the  combination  of  fan-

assisted  cooking  with  traditional 

cooking  allows  different  foods  to  be 
cooked  quickly  and  effectively  on 
several levels, without smells or flavours 
being  transmitted.  Ideal  for  large-
volume  foods  that  require  intense 

cooking. 

Circular: 

the  combination  of  the 

fan and the circular heating 

element  (incorporated  in  the  rear  part 
of the cooking compartment) allows the 
cooking  of  different  foods  on  several 
levels,  provided  they  require  the  same 
temperatures  and  the  same  type  of 

cooking. The circulation of hot air 

ensures  instant  and  uniform  heat 

distribution.

It will be possible, for example, to cook 
fish, vegetables and biscuits at the same 
time (on several levels) without mixing 
odours and flavours.

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Kuppersberg FH 911 B?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"