Korting OKB 592 CFX - Инструкция по эксплуатации - Страница 29

Духовые шкафы Korting OKB 592 CFX - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 44
Загружаем инструкцию
background image

 

COOKING FUNCTIONS 

 

MULTIFUNCTION OVEN 5 functions + OFF 

 

 

    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MULTIFUNCTION OVEN 9 functions + OFF 

 

 

 

 

OVEN LIGHT 

When the oven is in use the light will illuminate the oven cavity. 
 

 

 
LOWER HEATING ELEMENT 

This method of cooking uses the lower heating element to direct heat upward to the food. It 
is suitable for slow-cooking recipes or for warming up meals. 
 

 

 
TRADITIONAL COOKING 

 

This method of cooking uses the lower and upper heating elements, and is suitable for the 
preparation of any dish and is highly suitable for cooking fatty meats. Be sure to warm up 
the oven before inserting the food. 

 

 
 
 
 

 
TRADITIONAL COOKING WITH FAN 

This function is ideal for bread, focaccia, and lasagne. The oven does not require any warm 
up (except for pizza and focaccia). Invert the position of the dishes in the oven a few 
minutes before the end of cooking time. Keep the door closed. 

 

 

 
CENTRE GRILL  

Heat is directed onto the food from the top towards the bottom. Keep the door closed. 
Recommended for: grilling small quantities of food (toasts, hot sandwiches, etc.) 
 

 

 
CENTRE GRILL with turnspit 

Heat is directed onto the food from the top towards the bottom. Keep the door closed. 
Recommended for: grilling small quantities of food (toasts, hot sandwiches, etc.) 
 

 

 
CENTRE GRILL WITH FAN (with turnspit where provided) 

The fan and the grill element allow a fast and deep cooking for particular food. It is 
recommended that the oven be pre-heated for a few minutes. Keep the door closed. 
 

 

 

 

BOTTOM ELEMENT WITH FAN 

This type of cooking is particularly delicate and slow. It is suitable for delicate dishes or for 
reheating pre-cooked foods. Also suitable for baking and for cooking foods that require heat 
to be concentrated from the bottom of the chamber.  

 

 

 

DOUBLE GRILL 

This type of cooking is especially suited for substantial foods (medium or large portions of 
sausages, bacon, steaks and fish) that require the action of the grill over their entire surface. 

27

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Korting OKB 592 CFX?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"