VITEK VT-3403 - Инструкция по эксплуатации - Страница 5

Блендеры VITEK VT-3403 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 40
Загружаем инструкцию
background image

5

ENGLISH          

WARNING:  Before  assembling,  make  sure 
that  the  power  plug  is  not  inserted  into  the 
mains socket.

− 

Insert the whisk (7) into the gear (6).

− 

Install the gear (6) on the motor unit (2) so 
that the mark 

 is opposite the mark 

Turn the motor unit clockwise till bumping. 
The  mark 

  should  match  the  mark 

  in 

fixed position.

− 

Insert  the  power  plug  into  the  mains 
socket.

− 

Sink  the  whisk  (7)  into  the  bowl  with 
products.

− 

Set  the  required  operation  speed  using 
the  control  knob  (5).  To  switch  the  unit 
on,  press  and  hold  the  «I»  button  (4). 
Use  this  operation  mode  for  mixing  liquid 
products.

− 

If  you  press  and  hold  the  «II»  button  (3), 
the  unit  will  operate  at  maximum  rotation 
speed. 

− 

After  you  finish  using  the  unit,  take  the 
power  plug  out  of  the  mains  socket  and 
disconnect the whisk (7) from the gear (6). 
Remove  the  gear  (6)  from  the  motor  unit 
(2) turning it so that the mark 

 is opposite 

the mark 

.

Attention!

 

Do  not  use  the  whisk  (7)  to  knead  stiff 
dough.

 

Products  should  be  put  into  the  bowl 
before the unit is switched on. 

USING THE CHOPPER

The chopper is used to chop meat, onion, herbs, 
garlic, vegetables and fruits.

Attention!

 

Do  not  chop  very  hard  products,  such  as 
nutmegs, coffee beans and cereals.

Before you start chopping:

 •

Remove  bones,  sinews  and  cartilage  from 
meat.

 •

Cut  meat,  onion,  garlic,  carrots  etc.  into 
approximately equal slices.

 •

When  chopping  greens,  remove  stems  of 
herbs.

Chopping

WARNING:  Before  assembling  the  chopper, 
make sure that the power plug is not inserted 
into the mains socket.

Caution!  The  chopping  knife  (10)  is  very 
sharp!  Always  hold  the  chopping  knife  (10) 
only by the upper plastic end.

 •

Set the chopping knife (10) on the axis (11). 

 •

Put the products into the bowl (9).

 •

Place  the  geared  lid  (8)  on  the  bowl  (9)  and 
rotate  the  geared  lid  (8)  clockwise  until  it  is 
fixed.

 •

Connect the motor unit (2) to the geared lid (8) 
matching the mark 

 with the mark 

. Turn 

the  motor  unit  so  that  the  mark 

  is  opposite 

the mark 

.

 •

Set  the  required  operation  speed  with  the 
control knob (5). To switch the unit on, press 
and hold the «I» button (4).

 •

When  the  button  (3)  «II»  is  pressed,  the  unit 
operates at maximal rotation speed. 

 •

During  operation  hold  the  motor  unit  (2)  with 
one  hand  and  the  chopper  bowl  (9)  with  the 
other hand.

 •

After using the chopper disconnect the motor 
unit  (2)  from  the  geared  lid  (8)  turning  it  so 
that the mark 

 is opposite the mark 

.

 •

Remove the geared lid (8) rotating it counter-
clockwise.

 •

Carefully remove the chopping knife (10) tak-
ing it by the upper plastic end.

 •

Take  the  chopped  products  out  of  the  chop-
per bowl.

Attention!  Strictly  follow  the  described 
sequence of operations.
Maximal  volume  of  the  products  to  process 
should not exceed 600 ml.

CLEANING

Attention!  The  blades  of  the  chopping  knife 
(10)  are  very  sharp  and  dangerous.  Handle 
the chopping knife (10) very carefully!

 •

Unplug the unit before cleaning.

 •

Remove the attachments.

 •

Use  a  slightly  damp  cloth  to  clean  the  motor 
unit  (2)  and  the  reduction  gears  (6,  8),  then 
wipe them dry.

 •

After  processing  salty  or  sour  products,  it  is 
necessary  to  rinse  the  chopping  knife  (10) 
and  the  detachable  blender  attachment  (1) 
with water right after use.

 •

While  possessing  products  with  strong  dye-
ing  properties  (for  instance,  carrot  or  beet-
root), the attachments and the bowls can get 
colored; wipe them with a cloth dampened in 
vegetable oil.

VT-3403_IM.indd   5

24.12.2013   10:37:48

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к VITEK VT-3403?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"