Scarlett SC-HB42F71 - Инструкция по эксплуатации - Страница 20

Блендеры Scarlett SC-HB42F71 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 36
Загружаем инструкцию
background image

IM021 

www.scarlett.ru

  

 

SC-HB42F71 

20 

 

P

ärast seadme kasutamist võtke kõigepealt lahti mootoriosa.  

 

Siis eemaldage mahuti ajam.  

 

Võtke ettevaatlikult välja peenestamisnuga.  

 

Alles pärast seda võtke mahutist peenestatud toiduained.  

OTSIK VEDELATE TOIDUAINETE VAHUSTAMISEKS / SEGAMISEKS  

 

Kasutage 

otsikut koore, munavalge või erinevate magustoitude vahustamiseks. Mitte mingil juhul 

ärge kasutage seda tiheda taina segamiseks.  

 

Paigaldage vahustamisotsik üleminekuossa ja siis ühendage see mootoriosaga.  

 

Enne  kasutamist  lükake  otsik  mahutis  sügavale  vahustatavate  toiduainete  sisse.  Alustage  tööd 
madala kiirusega.  

KASUTAMINE  

 

Veenduge, et seade on täielikult ja õigesti kokku pandud.  

 

Ühendage seade vooluvõrku.  

 

Blenderil  on  režiim  TURBO.  Vajutage  nupp  TURBO  alla  ja  hoidke  see  all,  et  võimsust 
maksimaals

elt suurendada. Tavalisele režiimile tagasiminekuks vabastage nupp.  

IMPULSSREŽIIM 

 

Vajutage  alla  impulssrežiimi  nupp  ja  hoidke  seda  all.  Blender  töötab  nii  kauni  nupp  on  alla 
vajutatud.  

Toiduaine  

 Maksimaalne 

mass / maht  

Katkestamata 

töötlemise 

maksimaalne aeg (s) 

Mandlid 

100 g 

15 

Keedetud munad 

200 g 

10 

Riivsai 

20 g 

15 

Kyyslauk 

150 g 

Kiired vajutused  

Sink 

200 g 

15 

Pähklid 

100 g 

15 

Jäätis 

200 g 

20 

Jää 

4 või 5 kuubikut 

Kiired vajutused  

Kerge tainas 

0,4 l 

15 

Sibul 

200 g 

Kiired vajutused  

Petersell 

30 g 

10 

Pipar 

0,2 l 

30 

Sibul-shalott 

200 g 

Kiired vajutused  

Maitseained 

0,2 l 

30 

Steik 

150 

– 200 g 

15 

Kreeka pähkel 

100 g 

15 

Jää 

200 g 

Kiired vajutused 

MÄRKUS: 

Protsessor  ei  tohi  pidevalt  töötada  üle  1  minuti,  paus  lülituste  vahel  peab  olema 

v

ähemalt 4 minutit. 

 

Keelatud on võtta lahti mis tahes osa, kui blender töötab.  

PUHASTAMINE JA HOOLDUS

 

 

Pärast kasutamist lülitage seade välja ja eemaldage see vooluvõrgust.

 

 

Peske  k

õik  eemaldatavad  osad  kohe  sooja  seebiveega  (mitte  leotes  kauaks),  mille  järel 

kuivatage pehme kuiva rätikuga. Ärge kasutage selleks nõudepesumasinat.

 

 

Puhastage väliskorpus pehme niiske lapiga.

 

 

Ärge kasutage küürimisharja, abrasiivseid puhastusvahendeid ja organilisi lahuseid.

 

HOIDMINE 

 

Enne hoiule panekut veenduge, et seade on vool

uvõrgust eemaldatud.

 

 

Täitke PUHASTAMISE JA HOOLDUSE nõudmised.

 

 

Hoidke seadet kuivas puhtas kohas.

 

Antud  sümbol  tootel,  pakendil  ja/või  saatedokumentatsioonis  tähendab,  et  kasutatud 

ele

ktrilisi  ja  elektroonilisi  tooteid    ei  tohi  ära  visata  koos  tavaliste  olmejäätmetega.  Need  tuleb 

anda ära spetsialiseeritud vastuvõtupunktidesse. 

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Scarlett SC-HB42F71?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"