Блендеры Bosch ErgoMixx MS62B6190 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

17
en
Recipes and tips
Recipes and tips
Mayonnaise
Tool: blender foot
– 1 egg (egg yolk and white)
– 1 tbsp mustard
– 1 tbsp lemon juice or vinegar
– 200-250 ml oil
– Salt and pepper to taste
Ingredients must all be at the same
temperature!
■
Put the ingredients in the jug.
■
Place the hand blender on the bottom of
the jug and blend the ingredients (turbo
setting) until the mixture emulsifies.
■
Slowly lift the switched-on blender as
far as the upper edge of the mixture
and lower again until the mayonnaise is
ready.
Tip:
According to this recipe, you can also
make mayonnaise with egg yolk only.
However, then only use half the amount of
oil.
Vegetable soup
Tool: blender foot
– 300 g potatoes
– 200 g carrots
– 1 small stick of celery
– 2 tomatoes
– 1 onion
– 50 g butter
– 2 l water
– Salt and pepper to taste
■
Skin and de-seed the tomatoes.
■
Clean, wash and chop the vegetables
and sauté in hot butter.
■
Add water and salt.
■
Leave to cook for 20-25 min.
■
Take the pot off the cooker.
■
Purée the soup in the pot with the
blender.
■
Season with salt and pepper to taste.
Batter for crêpes
Tool: blender foot
– 250 ml milk
– 1 egg
– 100 g flour
– 25 g melted, cooled butter
■
Put all ingredients in the jug in the
order indicated and blend into a smooth
batter.
Blended milk drinks
Tool: blender foot
– 1 glass of milk
– 6 large strawberries or 10 raspberries or
1 banana (cut up into slices)
■
Put the ingredients in the jug and blend.
■
Add sugar to taste.
Tip:
For a milkshake, add a scoop of ice
cream or use very cold milk.
Potato patties
Tool: Multifunction accessory
(Grating disc insert)
– 500 g potatoes
– 1 large egg
– 3 tbsp flour
– Salt and pepper to taste
■
Peel the potatoes and grate them.
■
Then mix the potatoes, eggs, flour, salt
and pepper.
■
If the mixture is too liquid, add some
more flour.
■
Heat the oil in a pan, then take a large
spoonful of the mixture and put into the
oil and make patty shapes. Fry on both
sides until golden.
Содержание
- 133 Предупреждение
- 134 Оглавление
- 135 Эксплуатация; Ножка блендера; Комплектный обзор
- 136 Венчик для взбивания; Многофункциональные
- 138 Очистка
- 139 Помощь при устранении; Рецепты и советы; Овощной суп
- 140 Тесто на французские блинчики; Молочные коктейли; Драники; Утилизация
- 142 No 261-ФЗ, законодательства о техническом регулировании