Vitesse VS-408 - Инструкция по эксплуатации - Страница 5

Аэрогрили Vitesse VS-408 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 12
Загружаем инструкцию
background image

P/7

P/8

MEATS

~ BEEF STEW ~

26oz. stew beef, cut into 1” cubes • 2 or 3 potatoes, skinned and quartered • 2 or 3 
carrots, quartered • 2 onions, quartered • 2 stalks celery, sliced • 1 bay leaf • 2 tbsp. 
salt • 1/4 tbsp. pepper • 2 to 3 cups water or beef broth

Place  all  ingredients  and  1  cup  of  water  into  a  baking/heat  resistant  dish  or 
casserole. Stir to blend thoroughly. Add remaining water and cover dish with lid of 
aluminum  foil.  Place  dish  onto  lower  rack  and  set  into  the  Turbo  Oven.  Set 
temperature to 300°F and cook 2 to 3 hours.

***********************

~ ROAST PORK WITH GRAVY ~

3 lbs. fresh or frozen pork loin roast • 2 or 3 cloves garlic (sliced) • 1 or 2 tbsp. 
worcestershire or soy sauce • salt • pepper

Place roast on lower rack. Season well with salt and pepper. Cut small 1-inch slits 
into the fat side of the roast and insert the garlic cloves into the openings. Sprinkle 
roast with Worcestershire or soy sauce. Roast at 325°F for 1-1/2 to 2 hours or until 
meat thermometer reads 170°F. (Frozen roast will take 2-1/2 to 3 hours) Allow 
roast to stand for 10 minutes before serving.

GRAVY:

Add 3 or 4 tbsp of very hot water to the glass container and stir well into the 
meat juices that have collected.  Combine 2 tbsp of cornstarch or flour with 2 or 3 
tbsp  of  water  to  form  a  paste.    Gradually  stir  in  1-1/2  cups  of  hot  water  to 
dissolve the paste.   Pour the mixture into the glass container and stir well.   Cook 
at 475°F for 10-15 minutes, stirring well every 5 minutes.   Season to taste before 
serving with roast.

***********************

~ ORIENTAL SPARERIBS ~

3 lbs. pork spareribs, split • SAUCE: 3 tbsp. honey • 3 tbsp. honey • 3 tbsp. soy 
sauce • 3/4 cup dark brown sugar • 1/2 cup ketchup • 3 tbsp. cider vinegar • 1/4 
cup water • 1/4 tsp. dry mustard • 3 cloves garlic, minced • 2 chicken bouillon 
cubes • dash of tabasco

Combine all sauce ingredients in a saucepan and cook over medium heat for 5-10 
minutes. Pour the sauce over ribs and allow to marinate for 1-2 hours. Place ribs 
onto  lower  rack  and  put  into  the  Turbo  Oven.  Brush  ribs  with  more  sauce  if 
desired. Roast at 350°F for 45 minutes.

CHICKEN       

~ CLASSIC ROAST CHICKEN ~

2 to 3 lbs. whole chicken • salt & pepper • soy sauce • 1-2 cups of chopped carrots, 
onions and celery • butter melted

Wash chicken and remove any excess fat or skin. Dry off the moisture with a 
paper towel. Rub inside the cavity of the chicken well with salt and pepper. Stuff 
the cavity with the chopped vegetables. Sprinkle outer skin with soy sauce and 
salt. Tie legs together with string. Brush skin with butter. Place onto lower rack into 
the Turbo Oven and roast for 350°F for 35-40 minutes.

***********************

~ SPICY CUBAN ROTISSERIE CHICKEN ~

1 large whole chicken (3 lbs.) • 2 tsp. dried oregano • 1 tsp. salt & pepper • 1/4 cup 
fresh lime juice • 1 tsp. ground cumin • 3 tbsp. olive oil • 1 shallot, minced • 1/4 tsp. 
pepper lime slices • 2 large garlic cloves • minced cilantro sprigs • 1 tsp. grated lime 
peel

Truss chicken or tie drumsticks together. In large bowl, mix lime juice, olive oil, 
shallot, garlic, lime peel, oregano, salt, cumin and pepper together.  
Cover  chicken  with  this  mixture,  make  sure  to  coat  evenly.  Cover  chicken  and 
refrigerate overnight.  
At cooking time, place chicken onto the lower rack into the Turbo Oven.  
Set temperature to 350°F and cook for 35-40 minutes.

***********************

~ JAMAICAN CHICKEN ~

1 whole chicken (3 lbs.) • 1/2 cup water • 5-6 thin slices fresh ginger • 2 dried chili 
peppers, crumbled • 1/2 onion chopped. • 1/4 cup white-wine vinegar • 1 tbsp. 
Pepper sauce • 1 tsp. dried thyme • 1/2 tsp. ground allspice • 1/2 tsp. ground Black 
pepper   

In blender, combine water, ginger, chili peppers, onions, vinegar, pepper sauce, 
thyme, allspice and black pepper. Puree until fairly smooth.
Truss chicken or tie drumsticks together. Spread mixture onto chicken thoroughly. 
Reserve leftover mixture for later use. Cover and refrigerate overnight.  
Place chicken onto lower rack into the Turbo Oven. Set temperature to 350°F and 
cook for 35-45 minutes.
Take reserved mixture and place in a saucepan. Bring to a boil and keep warm 
over low heat. Serve mixture as the sauce with the chicken.

www.vitesse.ru

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Vitesse VS-408?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"